Če ste izgubili Android telefon, ga lahko najdete s funkcijo Poišči moj telefon. Funkcija omogoča, da najdemo njegovo lokacijo, predvajamo zvok v telefonu, ga zaklenemo ali izbrišemo vse podatke.

Da omogočite iskanje telefona na daljavo, se prijavite v Google račun in odprite Nastavitve > Google > Varnost > Poišči mojo napravo in vklopite funkcijo. Pri nekaterih starejših telefonih se funkcija nahaja v aplikaciji Nastavitve za Google. Pri nekaterih telefonih se funkcija imenuje Upravitelj naprav Android in je potrebno označiti Poišči to napravo na daljavo ter Dovoli zaklepanje ali brisanje podatkov na daljavo. Za delovanje mote biti v telefonu prijavljeni v Google račun in telefon mora imeti dostop do interneta in lokacije.

Odprite spletno stran https://android.com/find/ in se prijavite z Google računom. Stran bo poskušala vzpostaviti stik z vašim telefonom. Če je telefon pravilno nastavljen, boste lahko videli stanje baterije, omrežje Wi-Fi in na zemljevidu lokacijo.

Storitev Poišči Mojo Napravo

Če ste telefon založili, lahko v njem predvajate zvok, tudi, če je zvok izklopljen. Če ste telefon izgubili, ga lahko na daljavo zaklenete in na zaslonu prikažete sporočilo, ali pa izbrišete vso vsebino v napravi.

One thought on “Najdite izgubljen Android telefon

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s